Nova delegada a la Marina

El passat divendres 8 d’aquest mes de juliol va tindre lloc, en el centre de Nostra Senyora de Loreto de Xàbia l’elecció al nou delegat de la Zona Junios La Marina.

Ens visitaren per a l’ocasió Pedro Andrés i Juan Mas, president i vice-president del Moviment respectivament. Allí estavem els caps de centres amb alguns educadors acompanyants i la delegada que acabava el seu periode.

Fou una llàstima que el nostre consiliari de Zona no estaguera present, encara que sabem que ell, com Virgilio, consiliari Diocesà, estigueren presents espiritualment des d’un retir espiritual. Així mateix, Jose ens va fer arribar una carta on ens alentava a tots a seguir treballant pel camí del Sempre Units.

En el moment de les votacions, una clara majoria va donar supor a la candidatura de Diana Caminal, educadora del centre l’Assumpció de Dénia, una jove molt implicada en el Moviment.

Al finalitzar l’elecció puguerem gaudir d’un fabulós sopar de germanor on vam seguir compartint moments i engrandint l’amistat existent entre els centres de la Zona.

Diana va ser cap de centre fins fa unes poques setmanes, al concluir el periode de tres anys pels que va ser elegida. Disposa dels titols requerits com a Monitor de Temps Lliure i així mateix, acaba de rebre la formació en JEA com a Formadora de formadors.

Esperem que en aquestos propers tres anys pugues sentir-te constantment acompanyada per Jesús per a que pugues guiar-nos amb lleialtat i alegria, com diu la nostra Oració Juniors, pel camí que Jesús ens marca. Així mateix, per a que tots els centres, i educadors que conformem la Zona puguem ser capaços de donar-te el nostre suport i entre tots creem una Zona que siga testimoni de la Paraula Viva de Crist.

Sempre Units!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.