Llum a la Nit Quaresma, La Luz que No Tiene Noche (Sta. Teresa de Jesús)

El passat divendres 20 de febrer va tindre lloc al centre Juniors i a la parròquia del Verger l’esperat encontre d’oració Llum a la Nit. Com cada any, els educadors i joves de la Zona la Marina ens juntem per fer oració en aquest temps litúrgic però, enguany la proposta era un poc diferent a la que estavem acostumbrats: l’encontre començaria amb un sopar de germanor.
Al voltant de cincuanta joves dels centres de Nuestra Senyora de Loreto de Xàbia, Ambra de Pego, L’Assumpció de Dénia, Sant Miquel de Dénia, Verger, La Vall del Pop i Santa Anna d’Ondara, acompanyats per alguns consiliaris ens reunirem en el centre del Verger on vam poder compartir un bon moment d’amistat. Aprofitant que hi havia cares noves, férem una roda de presentacions per poder anar coneixent-nos més poc a poc. S’explicà en què tractava l’encontre i d’on sorgia, ja que la proposta ens la suggerí la Seu Diocesana. Cada Advent, Quaresma i Pasqua, es realitzaven uns encontre d’oració a la Seu del moviment. Per això, per tal de descentralitzar aquestos encontres i propiciar l’apropament d’aquestos al major nombre d’educadors es va proposar traslladar-lo a les Vicaries o Zones.
Durant la preparació de l’encontre, l’equip organitzatiu disposa d’unes oracions amb les quals poder resar pel moviment i per tots aquells que el formem. L’encontre comença amb una acollida, en el nostre cas, prepararem un photocall on poder fer-nos alguna que altra foto. A les 21h. començà el sopar després de la benedicció amb una coneguda cançoneta. En acabar teníem preparat un exquisit postre de pastís de tres xocolates amb una bandereta enrotllada. A cada bandereta hi havia impresa una frase de Santa Teresa de Jesús, pel nom de la qual ens reuníem. Hi havia frases distintes, però pel que vam poder comprovar, a molts dels allí presents, la frase els va parlar directament a ells.
A les 22h. ens desplaçarem cap a l’església on el Centre del Verger ens havia preparat una vigília d’oració on vam poder escoltar diversos passatges de l’Antic Testament, acabant amb la Passió de Crist. Durant la vigília poguérem realitzar diversos gests com peticions, un petit moment d’adoració davant del sagrari, el sagrament de la reconciliació entre altres. En finalitzar, el nostre consiliari José Cuadros ens dirigí unes boniques paraules.

En definitiva, vam passar una estona d’allò més divertida; sense oblidar l’objectiu de l’encontre: orar. És temps d’això: d’adonar-nos que Déu existeix i ens vol, per algun motiu va deixar morir-se a la creu. I li ho hem d’agrair.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.