L’entrega del Crismó arriba a Juniors MD Ambra de la ma d’una gran celebració

El centre pegolí es mobilitza per celebrar el seu primer rite del curs, el l’Entrega del Crismó.

Va ser durant l’Eucaristia de dissabte de vesprada quan Alba Mengual, Ferran Sastre, Andrea Prada, Guillem Martínez, Àngela Fernández, Pepe Bañuls i Marta Sastre, membres del grup d’Experiència, es van comprometre, davant de la parròquia, a seguir la Llei i 2n principi de vida Juniors. Acte seguit, el seu educador, Vicente Ortí va ser l’encarregat de fer entrega del crismó.

img-20161105-wa0004

Enguany, la Campanya 2016-2017, Junts marxarem en equip, convidava als centres a treballar l’identitat Juniors. En aquesta línia, l’equip d’educadors d’Ambra, encapçalats per Juan Pascual Llambies, ha apostat per treballar els Rites Juniors, no sols a nivell d’etapa, sinó que també s’ha volgut involucar d’una manera més participativa als pares.

I és que els rites son una celebració. I com en tota celebració, volem que estiguen presents les persones més importants per a nosaltres, la família.

Mitjançant una sessió informativa als pares d’Experiència, se’ls va explicar en que consistia aquest rite. Així doncs, els pares van ser conscients que un rite Juniors va més enllà de rebre un crismó, sinó que suposa un compromís, per part dels seus fills, davant de tota la comunitat cristiana, de continuar seguint l’Estil de vida Juniors, l’Estil de vida de Jesús, i van descobrir que el seu paper no pot ser d’espectador, sinó d’acompanyant en el seu dia a dia.

Des que el grup d’Experiència va començar el curs, les sessions han servit per treballar els compromisos que anaven a adquirir mitjançant el Rite del Crismó.  Mitjançant l’ambientació del circ, el seu educador ha apostat per enfortir la seua amistat per treballar en equip. A més, han decidit fer-se Youtubers, pujant un video setmana on vos explicaran el que han fet durant la sessió Juniors de cada dissabte.

Ací vos mostrem el primer vídeo.

 

Vos deixem amb algunes imatges que resumeixen aquesta gran celebració.

Sempre Units!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.