La supercalifragilísticoespialidosa convivència d’Identitat

El proper cap de setmana del 1 i 2 d’abril tindrà lloc en l’Alberg de Baladre d’Ondara la convivència de la zona la Marina per a l’etapa d’Identitat. Estarà ambientada amb la fantàstica pel·lícula de Mary Poppins.

Vivim en una societat que ens du a l’individualisme i la soledat, tant en la manera de comunicar-nos, que hem passat de fer-ho junts, en grup i comunitat a fer-ho mitjançant xarxes socials que ens permeten no eixir de la pròpia casa.

Veiem un gran canvi també en la manera de jugar ja que abans els carrers, els parcs i places estaven plenes de nenes i nens que jugaven amb pilotes i amb el primer que trobaven. A dies d’avui, els xiquets es llimiten a estar en les pròpies habitacions al davant d’algún aparell tecnològic.

No ens han ensenyat a apreciar allò que tenim, ja que, si així fora, estaríem tot el dia donant Glòria a Déu pel regal de la vida i el món tan meravellós en el que vivim. No ens queixaríem tant i viuríem el dia a dia amb pau i fe.

Tot ho volem per a JA! No sabem esperar. Volem les coses per ahir, i com tots sabem, es impossible. Per això, en aquesta convivència, i amb l’ajuda de la millor cuidadora del món: Mary Poppins, ens ensenyarà a saber assimilar la frustració, a saber esperar i a saber confiar. A més, ens convidarà a viure com be mana el nostre lema Juniors: “Sempre Units”, units als amics, companys i sobre tot units a Jesús. Així com seguir la nostra llei: “Estimar a tots els homes com Jesús ens estima”. En definitiva, poder complir la famosa frase de l’oració Juniors: “Tu eres el meu millor amic”.

Vos animem a tots els xiquets i xiquetes de l’etapa d’Identitat a assistir a aquesta meravellosa supercalifragilísticaespialidosa convivència de zona!!

De segur que ho passareu molt be i no deixarà indiferent a ningú!

Vos esperem a tots!!

SEMPRE UNITS!

17360962_10210945374444035_368585842_n