La convivència d’experiència i estil de vida de la zona ja està prop!

Aquest cap de setmana, 26 i 27 de novembre, tindrà lloc la convivència d’experiència i estil de vida a l’Alberg del Pla de l’Oroneta en Teulada.

Vora 60 joves dels Juniors la Marina es reuniran per gaudir de la convivència que els educadors em preparat per a tots ells.

Es tractaran els temes de la campanya d’animació però enfocats de manera actual, adaptats a l’era en la qual vivim. L’hem anomenada Escola Youtubers ja que tot girarà al voltant de les xarxes socials.

Tindrem un Youtuber entre nosaltres, J, el qual apareixerà en les conclusions de les dinàmiques.

Durant les quatre passades setmanes s’han fet videos promocionant els Juniors de la zona i també la convivència. Els podeu veure en el nostre canal del Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCFEAxfHYZbrpqpcpIjN1WHA

Aquests dos dies farem vídeos que després anirem pujant al nostre canal Youtube i a les xarxes socials de les quals disposem, per a que no tot quede en un cap de setmana i pugam mostrar el que son els Juniors i com gaudim en els nostres centres seguint el camí de Jesús.

Tots aquells que tingueu Facebook vos recomanem que doneu a seguir a la pàgina Juniors MD La Marina (https://www.facebook.com/juniorslamarina/?fref=ts ) ja que es faran vídeos en directe. El primer serà el dissabte sobre les 11 aproximadament.

Estem segurs que serà un gran cap de setmana en que ho passarem molt be!

SEMPRE UNITS!!!

cartell