Imposició de Panyoletes 2017 – Juniors MD Ambra

El passat dissabte 11 de març va tindre lloc a la parròquia de la Sagrada Família de Pego una de les cites més importants de l’any per al nostre centre, el Rite de la Imposició de panyoletes. Va ser durant l’Eucaristia de la vesprada on dotze xiquets i un educador afirmaren davant tota la parròquia el seu compromís per continuar vivint l’Estil de vida Juniors, l’Estil de vida de Jesús.

Em compromet a ser comprensiu amb els demés i exigent amb mi mateix.

Amb aquestes paraules, Clara, Carla, Christian, David Baumgarten, David Sala, David Sastrem Idoia, Izan, Gorka, Josep, Oscar, Nestor, Erik i Emilio es van comprometre a seguir el primer principi de vida Juniors. Acte seguit, els seus monitors, Wences i Juan Pasqual, els imposaren la panyoleta.

Així doncs, la panyoleta és la manifestació d’aquest compromís davant la societat, i els seus colors (groga, amb dues ratlles a les vores, una blanca i una altra blava) ens identifiquen com a Juniors i com a membres d’una parròquia. El groc simbolitza la llum de Déu, el blau de l’aigua representa la unió, i el blanc la pau.

IMG-20170314-WA0025

A partir d’ara, aquests xiquets assumixen una gran responsabilitat al dur la panyoleta penjada al coll, i per això els educadors estarem ahí sempre per guiar-los pel bon camí, però sols no podem. Necessitem l’ajuda dels pares. Sols d’aquesta manera, si educadors, l’Església i els pares remem en la mateixa direcció, aconseguirem arribar a bon port.

Vos deixem les imatges de l’esdeveniment. Moltes gràcies a tots aquells que vau estar presents en aquest acte tan important per a ells, i per al Moviment.

Sempre Units!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.