Trobada d’educadors Juniors de la Diòcesis

El passat cap de setmana, 11 i 12 de novembre, els educadors i educadores Juniors de la zona La Marina vam participar en la trobada d’educadors Juniors de la Diòcesis 2milipico que va tenir lloc en el seminari major de Moncada.

Unes 1200 persones aproximadament vam gaudir d’un cap de setmana on vam poder compartir molts moments d’oració, emocions i experiències viscudes, testimonis de fe,  realitats d’altres centres… Tots ells i elles seguint un mateix estil de vida.

A través d’experiències, durant els dos dies, vam poder aprendre, viure, emocionar-nos, sentir que estem cridats a seguir a Jesús pel camí que va marcant-nos i recordàrem que el Senyor ens crida a ser sal i llum en la vida dels demés i en la dels més menuts.

A més a més, dins de la programació del 2milipico es trobava l’acte conmemoratiu del 35 aniversari de Juniors md, l’entrega del premi de Sant Maure i el reconeixement dels aniversaris dels diferents centres. De la nostra zona pujaren a recollir el premi: Santa Anna d’Ondara, Ambra de Pego i Nuestra Señora del Loreto de Xàbia, enhorabona a tots ells.

La cloenda d’aquesta trobada fou amb la celebració de l’eucaristía.

I per acabar, volem donar les gràcies i l’enhorabona a tots i totes els que heu fet possible el 2milipico.

SEMPRE UNITS!!

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.