Featured

ELS JUNIORS DE LA MARINA PEREGRINEN ALS LLOCS VICENTINS DE TEULADA

Ahir diumenge 28, els Juniors de la zona la Marina vam anar de peregrinació a Teulada visitant tots els llocs emblemàtics relacionats amb Sant Vicent Ferrer per celebrar l’any Jubilar 2018.

Vam participar els educadors i les etapes d’experiència i estil de vida dels centres d’Ambra de Pego, Benissa i Gata. També ens acompanyava en l’activitat Anna Blasco, vicepresidenta dels Juniors i el consiliari de la zona la Marina el pare Àngel del centre d’Ambra.

Un total de 35 persones vam visitar l’Ermita de Sant Vicent Ferrer a Teulada, on Vicente Ramón Vallés ens va explicar tota la vida de Sant Vicent. A continuació ens vam traslladar a la casa de Constanza Ferrer (germana de Sant Vicent) on es troba el Centre d’Estudis Vicentins. Allí vam poder veure tot el que conserva el poble de Teulada referent al seu patró.

A les 12 participarem en la missa concelebrada pel nostre consiliari de la zona i el rector de Teulada, Vicente Solera. A l’acabar l’eucaristia vam poder venerar la relíquia de Sant Vicent Ferrer i firmarem en el llibre de visites del Jubileu.

Vam continuar la nostra peregrinació de Teulada a la Font Santa, detenint-nos en la Creueta de l’Ave Maria.

De camí a la Font Santa va començar la nostra formació, llegint en solitari el que ens havia preparat el pare Àngel. Després es formaren parelles per poder comentar i reflexionar el llegit.

En l’àrea recreativa de l’ermita de la Font Santa vam dinar i per acabar la jornada vam fer jocs, dinàmiques i vam concloure la formació que havíem iniciat anteriorment.

Des d’ací volem agrair a Vicente Ramón Vallés per guiar-nos per tots els llocs Vicentins, a Miguel Vives per acompanyar-nos a la Font Santa i a D. Vicent Solera per la seua acollida en la parròquia.

En el nostre facebook Juniors MD La Marina podeu trobar totes les fotografies:

https://www.facebook.com/pg/juniorslamarina/photos/?tab=album&album_id=1915401138528809&xts__%5B0%5D=68.ARAs-P72PcvpyUC_Pbufct7KV5xSs-_d3fuF5JTIExYr_TOqFA98ikwzu8Xn4SS5BJ3T0hAFxxSDtkbkXrZr0WkpWfsYue3gP-5_gEZlDsFDrn1cr8UWWL7yLPXQbsV4Emzry8H-X5XSKiHuG5bnfzfjN6C_DA6y4vYe9ur6Ze5wf4RgUUzVXB21Hox3jJWLtt2wcs8Ncck&__tn=-UC-R