Featured

Els Juniors de la Marina comencem el curs 2018/2019

Octubre ve de la mà d’un nou curs Juniors. La zona la Marina comencem el nou curs amb molta il·lusió, baix la campanya Juniors d’aquest any: amb lleialtat i alegria.

El passat 28 de setembre els Juniors Ambra de Pego van tenir el tradicional sopar d’inici. El diumenge 30 tingueren l’excursió fins al castell que dona nom al seu centre d’Ambra i el proper 20 d’Octubre començaran el nou curs.

Els Juniors l’Assumpció de Dènia aquest cap de setmana, 14 d’Octubre, tindran l’entrada del seu nou consiliari, Jose Daniel. I iniciaran el curs el 20 d’Octubre.

El centre de Benissa el 20 d’Octubre se’n va d’excursió a Senija i així començarà el seu nou curs.

Gata el diumenge 14 d’Octubre iniciarà el curs.

Nuestra Señora del Loreto de Xàbia el dia 20 d’octubre emprendrà el nou curs.

El centre de la Rectoria conta amb  nou consiliari, Jose Manuel, i iniciaran la marxa en Novembre.

San Antonio de Dènia el cap de setmana del 19 al 21 tindrà la convivència d’inici de curs.

El centre de San Miguel de Dènia ja ha iniciat el curs. El passat 6 d’Octubre tingué una excursió a Teulada per guanyar el Jubileu Vicentí.

Santa Anna d’Ondara aquest curs té canvi de consiliari, Vicent Font entrà el passat 30 de Setembre. Ondara també començarà el curs el 20 d’Octubre.

Des d’ací volem donar la benvinguda als nous consiliaris de la zona la Marina, D. Jose Daniel, D. Jose Manuel i D. Vicent Font que el camí que comenceu en les vostres parròquies siga fructífer i que camineu al nostre costat com a uns Juniors més.

Aquest curs 2018/2019 es un any de canvis. El passat 7 d’Octubre fou l’Assemblea General de Juniors i en ella s’elegia al nou President Diocesà, Luis Albors, i el seu equip. Iniciant així un trienni en el que es treballarà el Projecte Sinodus, basat en l’acompanyament dels xiquets i joves del Moviment. Un projecte que busca potenciar la unió i comunió entre els distints membres de Juniors i reforçar la figura de Jesús com a centre i motivació del moviment.

A més a més, en la zona tenim nou delegat: Vicente Ortí, del centre Ambra de Pego, que va ser nomenat oficialment i se li imposà la panyoleta en l’Assemblea General.

Enhorabona i molts ànims a Luis i Vicente i els seus respectius equips en aquesta nova etapa que comenceu!

Per últim, volem informar-vos que com a zona la Marina treballem junts com a equip que som i aquestes són les dades que proposem per a aquest any:

  • Convivència de zona per a l’etapa d’Experiència i estil de vida: 24 i 25 de Novembre de 2018
  • Convivència de zona per a l’etapa d’Identitat: 9 i 10 de Febrer de 2019
  • Convivència de zona per a l’etapa de Pacte: 23 i 24 de Febrer de 2019
  • Dia Juniors en Benissa: 31 de Març de 2019

Així doncs, Caminem junts, avancem SEMPRE UNITS – Projecte Sinodus

SEMPRE UNITS!!