El Petit Príncep ha arribat!

El passat cap de setmana, 27 i 28 de febrer, el Petit Príncep va arribar a Moraira i a Teulada per a contar-los als xiquets i xiquetes de tots els centres Juniors de la zona de la Marina, uns consells per reconèixer i seguir un estil de vida acord al moviment.

Les dues convivències van estar caracteritzades per la gran afluència de xiquets, que s’agraeix eternament per part de l’organització, i una mica pel temps i el fred, però que no va suposar, aquest últim, cap inconvenient per al transcurs de la jornada.

El cap de setmana va estar seguit d’activitats, jocs i tallers on els xiquets van aprendre, gràcies als educadors que van assistir-hi, que l’essencial és invisible als ulls. El que de veritat importa és el que s’amaga en el cor i no en les aparences; per això el que s’ha d’alimentar és el cor i no el temps, així un hauria d’aprendre a desfer-se de l’egoïsme, de la vanitat, de la superioritat… de totes aquelles coses que allunyen l’ésser humà de ser una persona amb el cor alegre i proper a Déu.

El Petit Príncep ha aterrat a la terra, una vegada més, per donar una lliçó de vida essencial. Vindrà una altra vegada per comprovar si s’ha entés?

El pase de diapositivas requiere JavaScript.