El Petit Príncep arriba prompte!

A només una setmana de que els xiquets i xiquetes de les etapes de Pacte i Identitat de tota la nostra zona, assistisquen a la convivència preprarada per al pròxim cap de setmana del vint-i-set i vint-i-huit de febrer, els educadors que van a assistir-hi, es van reunir, divendres passat al Verger, per a ultimar els detalls d’aquesta.

Aprofitant el Consell de cada mes, que en aquest febrer el torn era del centre Juniors del Verger, on es va parlar dels futurs encontres de la zona i de les realitats dels centres d’aquestes últimes setmanes, es va explicar el funcionament de l’encontre d’aquest cap de setmana a Moraira, els xiquets/es de Pacte, i a Teulada, els d’Identitat. L’objectiu és programar i organitzar un encontre, amb el màxim detall, que divertisca i ensenye els xiquets a parts iguals.

Falta només una setmana i els educadors ja ho tenen quasi tot organitzat. Ara només falten els xiquets i xiquetes de tots els centres de la Marina que vulguen passar un cap de setmana diferent i únic. T’apuntes?

El pase de diapositivas requiere JavaScript.