DIA JUNIORS, ONDARA 2015

El passat diumenge 26 d’abril, celebrarem en Ondara el Dia Juniors de la Zona La Marina. Allí ens reunirem tots els Juniors procedent dels centres Santa Anna, L’Assumpció, Sant Miquel, Ambra, Nstra. Sra. de Loreto, Verger, Gata i per primera vegada en un Dia Juniors, La Vall del Pop.

Ens encontrarem en el recinte del “Prado” on esmorzarem i ens introduïren en l’ambientació del Joc que ens dugué fins L’Atlàntida, l’imperi perdut. L’Atlàntida fou una civilització antiga que va quedar coberta per una gran ona i ara s’amaga a les profunditats de la mar. La llegenda conta que son molts els mariners que han intentat arribar fins a l’Atlàntida per tal d’aconseguir el tresor que allí es guarda. Així, els Juniors de la Zona participàrem d’una nova expedició a l’Atlàntida ens permetria trobar el tresor que allí hi havia amagat.

Un dels tresors més estimats per als cristians, son les benaurances les quals van ser pronunciades per Jesús al sermó de la muntanya i que son el tresor que trobàrem al final del joc. Per poder arribar fins al final del joc, haguérem de superar deu probes. En acabar cada proba se’ls entregà una caixeta de cartró que dins contenia un dibuix i una benaurança amb les lletres desorganitzades. Una vegada arribarem a l’ultima proba, s’obriren totes les caixetes, s’ordenaren les lletres de les benaurances i relacionaren cada benaurança amb el dibuix.

Una vegada arribats a l’edifici de el “Prado”, férem la conclusió del joc, on els nostre protagonistes de l’historia trobaren el tresor que dins amaga les benaurances.

Al mateix temps, els pares van poder gaudir de la dinàmica de xerrada impartida per la Secretaria de Famílies de Juniors M.D. que tractava sobre un millor aprofitament del temps lliure amb els fills.

En acabar de dinar, a les 15:15h. aproximadament ens traslladarem des del “Prado” fins l’església de Santa Anna on tingué lloc la celebració de l’eucaristia, presidida per Virgilio González, Consiliari Diocesà. Aprofitarem l’ocasió per imposar la panyoleta Diocesana a José Cuadros, el nostre Consiliari de Zona.   

El pase de diapositivas requiere JavaScript.