CONVIVÈNCIA EXPERIÈNCIA I ESTIL DE VIDA

Els nostres joves de les etapes d’experiència i d’estil de vida ja han pogut gaudir de la seua convivència de zona. Ens reunirem dels centres L’Assumpció de Dénia, Ambra de Pego, Nuestra Senyora de Loreto de Xàbia i La Vall del Pop, sumant uns 50 assistents.

Al igual que en les convivències de pacte i d’identitat, l’ambientació rondava el país de les Meravelles, on tinguérem la visita del barreter boig i d’Alicia. Així mateix, la temàtica fou la nostra Identitat Juniors, d’aquesta manera, els nostres joves podrien refrescar-la i tenir-la present mentre que els joves de la Vall del Pop van poder començar a conèixer-la.

Començarem amb una dinàmica on s’expressaven una sèrie d’injustícies molt presents en el nostre món. Així, nosaltres, com a joves cristians Juniors devem treballar per a que el món en el que vivim siga cada vegada un poc millor, més just i honest. Això si, hem de ser els que donem el primer pas ja que no podem ser passius i esperar que siguen altres els que es decideixquen. Hem de donar exemple amb la nostra identitat.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.