Convivència-encontre d’Educadors de la zona

Aquest passat cap de setmana ens vam reunir els educadors de la zona La Marina. L’encontre es va desenvolupar el dissabte 12 de setembre en la parròquia de Nuestra Señora de Loreto de Xàbia. Allí ens vam poder reencontrar entre 30 i 35 monitors i educadors dels centres Ambra de Pego, L’Assumpció de Dénia, el centre de Benissa, el de Gata, Ntra. Sra de Loreto de Xàbia, San Antonio de Dénia i Sant Miquel, també de Dénia.

L’encontre estava programat per a realitzar-se en convivència de cap de setmana com cada inici de curs, per qüestions d’organització i assistència finalment es va decidir condensar totes les activitats importants propostes per al dissabte. L’arribada dels centres va ser a les 10:30h. A les 11h. començaren les activitats del dia amb una oració, que estava inicialment prevista com a Vigília d’inici de curs. A les 12:30h. començà la sessió formativa, ja que recordem els educadors de la zona realitzem tres formacions anuals, una a cada trimestre. Aquesta primera formació tractarem totes les ferramentes i recursos que ens ofereix el moviment i a vegades oblidem que tenim al nostre abast per a fer us d’elles. Aproximadament sobre les 14h. va tindre lloc el dinar que vam poder compartir tots junts en el pati de l’església i a continuació seguirem amb la segona part del curset.

Sobre les 18h. va tindre lloc una activitat molt interessant per als centres participants ja que consistia en fer una presentació del seu centre a la resta dels centres de la zona. Moltes vegades oblidem que les generacions van passant pel moviment i arriba un moment que els educadors que formem part dels centres no coneixem les realitats dels centres que ens envolten. Per aquest motiu cada centre va presentar a la resta una presentació, en ocasions acompanyades per vídeos o fotografies, sobre els seus respectius centres. Des de quan es va formar i com, els educadors que actualment el conformen i passant per totes aquelles activitats més característiques que realitzen al llarg del curs, cada centre va poder compartir amb els altres les seues realitats i  així poder ser més conscients de les mateixes. Coincidirem en que va ser una estona molt enriquidora per a tots.

L’encontre va acabar a les 20:30h. del dissabte, així i tot, alguns centres ens vam quedar junts més temps per compartir un sopar que vam preparar i degustar en el carrer on està situat el centre Juniors.

El pase de diapositivas requiere JavaScript.