Convivència d’identitat de zona

El passat cap de setmana del 1 i 2 d’abril va tenir lloc la convivència d’identitat de la zona la Marina.

Estava ambientada amb la pel·lícula de Mary Poppins.

Els xiquets es varen dividir per realitzar els jocs i les tasques amb sis grups. Cadascun d’aquests grups: Super, Cali, Fragi, Listico, Espia i Lidoso tenien que anar sempre amb equip i junts conseguir les distintes proves i jocs.

El dissabte, Benissa ens va prepar el joc de presentació, posant-nos a prova amb unes dances i activitats.  On arribavem a la conclusió de que en la nostra societat estavem adquirint hàbits molt dolents.

El joc de recerca, a càrrec de Santa Anna, tenien que escriure en un llibre alguna cosa roina que ocurria en el món i després en un mural posar que millorarien. Per acabar i com a conclusió obtingueren la frase: » Pon AMOR donde no hay AMOR, y obtendras AMOR»

En quan al taller, preparat per Gata, tingueren que construir un bolset com el de Mary Poppins i les supercalifragilistiques píldores de la fe, tenien que posar en l’interior de cada píldora una cita bíblica que els curaria del mal.

Després de sopar tingué lloc el joc de la nit, en este cas organitzat per Nuestra Señora del Loreto de Xàbia. En aquesta activitat, havia desaparegut Mary Poppins i tots els xiquets amb l’ajuda de tots els personatges de la pel·lícula anaven recollint informació per tal de trobar-la. Finalment apareix Mary i els diu que no havien tingut prou paciència buscant-la ja que sols dormia. Arribavem a la conclusió que en esta vida hi ha que tenir paciència en tots aquells que ens rodegen i no voler les coses per a ahir.

Per acabar la nit, vam poder disfrutar d’una oració que ens havia preparat la secretaria de formació de la zona.

El diumenge després del moment d’oració del matí, l’Assumpció de Dènia ens tenia preparada una gymcana on vam aprendre que es molt important cuidar la familia, estimar als pares, ajudar en casa i que no tenim de perdre els costums familiars.

Per finalitzar la supercalifragilísticoespialidosa convivència d’identitat vam tenir l’eucaristia organitzada per Ambra de Pego i presidida per el Pare Àngel, consiliari de la nostra zona.

A continuació, podeu veure les fotografíes d’un cap de setmana fantàstic, replet d’activitats i aventures, on jugant han aprés molt!!

SEMPRE UNITS!!!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.