Featured

Convivència de zona de les etapes d’experiència i estil de vida

El passat cap de setmana, 24 i 25 de Novembre, els Juniors de la zona la Marina vam anar de convivència a la Granja escola Baladre d’Ondara, amb les etapes d’experiència i estil de vida.

Tots junts vam començar un viatge per compartir amb lleialtat i alegria que a través de jocs, dinàmiques i oracions anàvem endinsant-nos en seguir l’estil de vida de crist i quina es la missió que tenim com a cristians i com a Juniors que es la d’evangelitzar.

Uns 90 xicons/es i educadors/es començaven el seu viatge amb tren i cadascú tenia un bitllet per a pujar al viatge de compartir.

Durant tot el dissabte van tindre lloc activitats, el taller, l’oració dels sentits i la vetllada.

El diumenge, al despertar, els educadors compartirem un encontre d’oració. Després de la diana matutina als/les joves tinguérem l’oració tots junts. A l’acabar de desdejunar emprenguérem el nostre camí cap a Beniarbeig per celebrar l’eucaristia en l’església.

Acabada la missa ens vam dirigir a la plaça de l’ajuntament. Ja que ens trobàvem a 25 de Novembre, dia internacional contra la violència de gènere, ens vam sumar a l’acte que havia en la plaça. Una vegada acabat començà el joc del rastreig que ens duria fins l’alberg.

Una volta arribats a Baladre concloíem la convivència estant dispostos a dir SÍ a l’estil de vida de Jesús.

Per acabar la nostra jornada, compartíem el dinar i després ens acomiadarem.

Durant la convivència tinguérem una visita molt especial: Luis, president dels Juniors i Anna, vicepresidenta dels Juniors. Des d’ací volem agrair la seua visita a la nostra zona la Marina.

SEMPRE UNITS!