Juniors Ambra calfa motors

Cada any comencem el curs amb un sopar de benvinguda, en el que ens duguem un entrepà, pares, xiquets i monitors, i gaudim d’una vetllada tots junts. Aquest any, per tant, no va ser diferent.

Rebent encara algunes inscripcions, aquella vesprada del divendres 19 de setembre, Juniors Ambra començava a organitzar el sopar que va tindre lloc a les 21:30 al col·legi Sant Antoni. La puntualitat dels assistents no va fallar. Aleshores sopàrem, xarràrem, jugàrem… i en acabar, el nostre cap de centre i el nostre consiliari, el Pare Àngel, explicaren què té previst Juniors Ambra aquest any, mostrant, a més, amb total transparència, les despeses i els guanys del darrer any i els pressupostos dels projectes del pròxim.

Cal situar els pares en una realitat evident i mostrar-los el que fem amb els seus diners i, el que és més important, amb els seus fills, perquè a més, van explicar, entre altres coses com la identitat de Juniors, activitats tal com convivències, excursions, acampades, etc.

En definitiva, vam intentar començar el curs donant un cop de confiança que esperem no defraudar.

Deixem a la vostra dispossició els documents que vam comentar al sopar, per a aquelles persones que no van poder assitir-hi,

Reunió de pares

SETMANA DE SANT FRANCESC

PUBLICITAT WEB JUNIORS ZONA LA MARINA