Campament d’estiu 2018 – Juniors MD Ambra

Com tots els anys Juniors MD Ambra, dins del seu projecte eductaiu, organitza el campament d’estiu.

Enguany anirem a Rompealbardas, a Cehegin (Múrcia), del 4 al 13 d’agost.

Vos deixem tota la informació sobre l’activitat:

On anem?

Enguany tornem a les instal·lacions franciscanes de Rompealbardas, que es troben a la comarca noroest de la Regió de Múrcia, entre els municipis de Cehegín i Bullas.

Les instal·lacions es troben a 240km de Pego (2h 30min.), a uns 60km de la capital murciana (45 min) i a uns 20km del municipi de Caravaca de la Cruz (20min.).

Ens trobem en un entorn natural amb una gran quantitat de llocs a visitar, com rutes als pobles propers, com Bullas o Cehegín, on es pot comprar menjar de quan qualitat. També es troba prop de rutes senderistes, tant de llarga distància com curtes. La zona és famosa per la Ruta del vino o les rutes de peregrinació a Caravaca de la Cruz, considerada una de les cinc ciutats santes del món.

Quan ens anem?

El campament serà del dissabte 4 d’agost al dilluns 13 d’agost. 10 dies, 9 nits.

Eixirem per dissabte de matí (Més avant vos confirmarem l’hora d’eixida) i tornarem dilluns per la vesprada (Més avant vos confirmarem l’hora d’eixida).

Les instal·lacions

Ací vos deixem fotos de les instal·lacions:

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Què farem?

Entenem un campament d’estiu com una activitat educativa on el xiquet aprendrà valors, mitjançant jocs, dinàmiques i experiències, amb les quals podrem reflexionar i compromete’ns a millorar en el nostre dia a dia. El nostre treball està sempre enfocat des de la il·luminació cristiana.

Enguany el campament estarà ambientat en el món indi i les colonitzacions de les amèriques. Dins d’aquesta història, al llarg del campament treballarem la temàtica del medi ambient i l’ecologia, donant-li un enfoc cristià i franciscà.

Vols saber què fem en un dia de campament. Ací pots veure el nostre planning diari, que s’adaptarà cada dia a les activitats que organitzem.

Documentació

I què heu de fer per apuntar-se?

Haureu de firmar l’autorització del campament, que podeu descarregar-se-la a continuació:

AUTORITZACIÓ CAMPAMENT

També necessitarem el DNI i SIP (o tarjeta sanitària) originals, que els arreplegarem els dies previs al campament.

Al·lèrgies i medicacions

En cas de tindre alguna al·lèrgia mèdica o alimentària, haureu de ficar-se en contacte amb Juniors, per comprovar que la vostra fitxa sanitària està actualitzada.

En cas d’estar prenent alguna medicació, ens haureu d’autoritzar a administrar el fàrmac pertinent. (AUTORTIZACIÓ MEDICAMENTS)

Encara no sóc Juniors

En aquest cas, hauràs de ficar-te en contacte amb Juniors MD Ambra per explicar-nos la teua situació, i dur-nos la següent documentació i pagar el segur d’accidents de responsabilitat civil.

FITXA INSCRIPCIÓ

FITXA SANITARIA

Preu

El campament té un cost de 180€, preu que inclou desplaçament, instal·lacions, pensió completa, així com el material de les activitats i ambientació del campament.

Si en sou 2 o més germans, hi ha preu especials, que podeu veure en aquesta graella:

NOTA: El segur d’accidents i de responsabilitat civil sols el pagaran aquells que encara no estiguen apuntats a Juniors.

Fins quan em puc apuntar?
Tens de temps per pensar-t’ho fins el dissabte 30 de juny. Junt amb l’autorització, i la resta de documentació, haureu de pagar una fiança de 50€. Aquesta fiança no es tornarà en cas que finalment el xiquet no vinguera al campament.

I després d’aquesta data puc apuntar-me? Si, sempre que queden places al bus, a més de pagar una penalització de 10€ que s’incrementaran en el preu del campament.

El campament es pot pagar en diferents terminis, d’acord a les necessitats de cada família. La totalitat del campament haurà d’estar pagada abans del dissabte 28 de juliol.

NOTA: No volem que cap xiquet es quede sense campament per qüestions econòmiques. És per això que si algú necessita més flexibilitat en quant al pagament del campament, que es fique en contacte amb nosaltres per ser coneixedors de la situació.

A més a més, Juniors té un conveni amb Càritas per ajudar a pagar el campament a aquelles persones que estiguen en situacion econòmiques delicades.

Què m'he de portar?

A continuació teniu un document amb tot el material que heu de dur al campament:

EQUIP CAMPAMENT ESTIU

Reunió informativa

Per tal de rebre una informació més personalitzada del campament d’estiu, hem programat dos reunions informatives a les quals podreu acudir sense cap compromís per informar-se.
Dissabte 16 de juny – Pego

El proper dissabte 16 de juny, a les 17:00h. tindrà lloc la reunió informativa del Campament d’Estiu 2018. Serà al Centre Juniors.

Recordem que podeu vindre a informar-se sense cap compromís. Durant la reunió, presentarem el campament i vos resoldrem tots els dubtes que tingueu.

Divendres 25 de maig – Pedreguer

Serà a les 20:00h a l’Hogar parroquial de la parròquia de Santa Cruz.

A continuació vos deixem un enllaç a la presentació que vam fer: