Ambra marxa en equip a Ontinyent

Fa pocs dies que el centre Juniors Ambra de Pego va abandonar Ontinyent després d’haver-hi gaudit al màxim de la nostra acampada de Pasqua. Han sigut només quatre dies però com sempre, hem sabut aprofitar-los.

Aquesta aventura va començar d’una manera molt especial, ja què ens vam dividir en diverses famílies: els set nanets, els barrufets, els increïbles i els picapiedra. Encara que érem diferents famílies, totes perseguíem el mateix objectiu: conèixer-nos més a fons a nosaltres mateix i apropar-nos al nostre amic Jesús, una mica més. I per traure-li profit, havíem de marxar junts pel nou camí que se’ns mostrava.

Enguany hem treballat la temàtica de l’equip, on hem pogut conèixer la resposta a les següents qüestions: dins o fora?, prop o lluny?, dalt o baix?. Cal dir que no ha sigut tasca fàcil, però l’esforç ens ha fet pensar realment on i què estem fent per millorar. Ens ha fet madurar i ens ha mostrat que com ens ensenya Jesús, tots som únics i necessaris, i hem d’aprendre a recolzar-nos els uns en els altres per arribar molt més lluny.

Finalment, hem aprés que els Juniors, com qualsevol grup, en aquest cas cristià, té quatre vessants: dimensió cristiana, dimensió social, temps lliure i dimensió convivencial. Totes aquestes vessants són fonamentals perquè tot grup funcione i no es tambaleje, ja què com ens mostra el lema d’aquest any… junts marxarem en equip!

Sempre units!

El pase de diapositivas requiere JavaScript.